Update!
Blijf op de hoogte en volg sjoerd/guus
01 Maart 2006 | Thailand, Bangkok
wat cool jullie reacties te lezen, echt te gek!
we zijn vandaag teruggekomen van drie dagen trekken door de bergen, wat echt superintensief maar zeer tof was.
in de nachttrein naar chang mai kwamen we een nederlandse jongen tegen, tim, die met ons meegegaan is (voor vrienden van sjoerd van het OC, het is een bekende van Slayer).
kort samengevat hebben we de eerste dag vier uur in de bergen geklommen, met tussendoor zwemmen bij een waterval en later slapen op harde ondergrond (argh!). tweede dag weer dik vier uur lopen up en downen door de bergen/bush/jungle (moeilijk moeilijk) gevolgd door relaxen in een klein bergdorp en een gezellige avond spelletjes doen met onze medereizigers: franstalige belgen en locals+gids 'moon' (een opiumgebruikende thai van 49 die op mr.miyagi leek qua uitspraken en houding). de derde dag (vandaag), hebben we eerst twee uur gelopen naar een dorpje waar we op zouden stappen op onze dombo's, die we samen moesten delen. guus en ik hadden de meest eigenwijze (hoe toevallig). het was een mooie rit door die zelf dor diepe modder ging en tweemaal dwarsover een rivier. daarna zijn we gaan raften (in een rubberbootje op wilde rivier roeien, wat echt helemaal de shit bombdiggy tof was! echt way cool te gek...toen zijn we rustig aan verder gedreven op bamboe-rafts-met privechauffer. om 6 uur waren we terug in chang mai en zijn we gaan ontspannen (douchen, film kijken, lekker eten, biertje doen, internetten). morgen uitslapen en dan ff brommers huren om de omgeving te zien. vrijdag gaan we weer naar het noorden om een aantal dingen te zien en dan zaterdag via bangkok naar het zuiden (wordt zeer lang treinen!).
het is hier echt wennen, maar toch lijkt het echt of we hier al langer zijn dan werkelijke tijd (namelijk 6 dagen).
we hopen dat we jullie weer voldoende hebben geinformeerd. keep you posted!
grote groeten vanuit chang mai, knuffels voor onze fam en liefies!
guus en sjoerd
01 Maart 2006 - 15:52
Bossie:
Okej dan gasten...goed bezig...Klinkt allemaal errug goed...Ga zo door zou ik zeggen!!!!!!!!!
Groeten
Robert -
01 Maart 2006 - 16:05
Marcel:
VETTE shit!!! ruilen?? ;) hmmmm... -
01 Maart 2006 - 16:05
Post:
hey guys... klinkt allemaal vet!!
Damn, ik wil ook die kant (weer) op.
Lekker relaxen en spreek jullie!!
cheers mates -
01 Maart 2006 - 16:17
Linda:
Hey lieverd en Sjoerd (ook lief) Echt super dat jullie het zo leuk hebben vooral de dombo's haha lijkt mij ook echt super gaaf!!!
Nu op naar full moon party en blijven genieten he?!!!
dikke knuf van mij -
01 Maart 2006 - 16:30
Wendy Vd Geijn:
Hoi Guusie en Sjoerd,
Leuk te lezen wat jullie allemaal uitspoken! Veel plezier en voorzichtig op de brommers :)
Liefs, Wendy -
01 Maart 2006 - 16:57
Lylous:
Hi Sjoerd,
Wat leuk dat jullie daar nu ook zitten. Ik en Rozanne zijn net voor de kerst terug gekomen. Heel veel plezier en nog wat tips:
-Ayuthaya is niet veel aan.
-De floating Market in Dam noen Saduak is leuk bij Bangkok.
-Koh Samui is heel nep alleen leuk als je van strand houdt.
-Koh Pagnan, alleen gaan voor Moonparty
-Koh Phi Phi MOET je zien!
-Phuket,nog in aanbouw
Wij zijn hierna naar Maleisie geweest..prachtig.
Het mooist is:
-Langkawi
-Cameron Highlands
-Kuala Lumpur!!
Hierna hebben wij Indonesie, Java-Bali gedaan, is heel arm
Singapore heel rijk.
Wij hebben veel met de bus gedaan en ook met vliegtuigjes (Bangkok-Koh Samui)
Ik wens je heel veel plezier en succes!!En als je nog wat vragen wil...let me know!
Groetjes Lylous -
01 Maart 2006 - 17:45
Maureen:
Hey lieverdje, Jullie ondernemen echt leuke dingen! Super!!Wel ontspannen daar he! Relax.. Cappuchino,croissantje;-)
Dikke kus en knuffel aan de stoere mannen!! -
01 Maart 2006 - 17:47
Maureen:
En een extra kusje voor Sjoerd!! Smak! -
01 Maart 2006 - 18:06
Vivianne:
wat heerlijk om jullie verhalen te lezen! een aantal jaar terug hebben we exact dezelfde trip gemaakt in thailand dus ik weet dat het écht tof is! kus -
01 Maart 2006 - 18:58
Irene:
Top gasten! Maak er wat moois van!!!
XXX -
01 Maart 2006 - 19:11
Martin:
Lekker bezig Guus!
Ga zo door.... -
01 Maart 2006 - 19:14
D.:
Relaxed!!
Bobo’s in de Bush is er niets bij!!
Catch ya on the flipside!! -
01 Maart 2006 - 20:01
Mieke En Theo:
Goed bezig jongens.leuk om te lezen. Hoes't met de muggen?? Stoelgang ook nog onder controle?? Hopen dat jullie een beetje relaxed kunnen zitten tijdens die imposant lange treinreizen. Groetjes terug en tot de volgende berichten!! Keep on moving. -
01 Maart 2006 - 20:26
Dory En Sjef:
Ga zo door, jullie worden al echte globetrotters.Hoe bevalt de warmte? Iris heeft vandaag in de sneeuw gespeeld, kun je nagaan! Nog steeds geen verpleegkundige assistentie nodig? Je roept maar en ik kom lekker naar de zon. Veel plezier en tot horens. -
01 Maart 2006 - 21:28
Wout:
what de hell zijn domboos en ik vind het echt veeeeeel te leuk wat jullie doen samen, heel cool!!!! -
01 Maart 2006 - 22:11
Ben, Marian En Ilse:
He Sjuus..! echt super dat jullie het zo leuk hebben daar! hele ervaring! jullie zon wij sneeuw de wereld is soms ook niet eerlijk verdeeld..! ;)
heel erg veel plezier en genoet volop! dikke kus ons! -
02 Maart 2006 - 05:10
Jessika:
Hey Guus en Sjoerd! Heel gaaf allemaal joh die verhalen! Jezelf vervelen doen jullie in elk geval niet! Heel goed. Misschien wil je onze site ook nog ff: jesenlin.waarbenjij.nu
Hey heel veel plezier nog!
Groetjes Jessika -
02 Maart 2006 - 08:24
Pieter:
Boys in de bush, klinkt erg goed jongens. Veel plezier daar...en kijk uit voor de travo's;) -
02 Maart 2006 - 10:47
Christina:
Echt gek, dat jullie nu zover weg zitten, ver van onze WITTE wereld. Hopelijk lopen je schoenen nog goed Sjoerd en heb je geen blaren!
Enjoy en liefs -
02 Maart 2006 - 10:55
FRANK BOERSMA:
hartstikke te gek al die ervaringen,geniet,dans,spring,zing en bewonder !!
suc64uall en hou hem recht.
een thai is ook vaak een thaise ,hou 't het in de gaten.
vr.gr.
Frank -
02 Maart 2006 - 10:55
FRANK BOERSMA:
hartstikke te gek al die ervaringen,geniet,dans,spring,zing en bewonder !!
suc64uall en hou hem recht.
een thai is ook vaak een thaise ,hou 't het in de gaten.
vr.gr.
Frank -
02 Maart 2006 - 12:50
Safira:
hoi 2de broer van me leuke site egt kikke maar is het daar niet warm? nou hier niet nee!!!
groetjes safira -
02 Maart 2006 - 12:55
Safira:
hoi sjoerd hoe is ht daar
met mij gaat ht goed met jou vast ook.
leuke site lekker ook leuke foto,s!!
hihihi -xxx- safira(K)(K) -
02 Maart 2006 - 14:46
Familie Jippes:
stelletje boesjboys, lekker genieten, zweten en plezier. mooie foto's, ik mis de uitleg bij de foto's, ook handig voor 't thuisfront.
groeters uit een witte polder. -
02 Maart 2006 - 18:00
Oma, Clemens En Ria:
Stoer mannen. Leuke site. Vanuit een wit Groenlo wensen we jullie veel leuke avonturen. -
03 Maart 2006 - 09:21
Esmee:
heeeeejj sjoerd en guus,
wat leuk wat jullie allemaal doen, we zijn hier jaloers op jullie hoor!! hehehe
ik wacht op de volgende spannende verhalen!!
kusz esmee -
03 Maart 2006 - 10:31
Noot:
Ey Suurd!
Helemaal tof al die verhalen!!Have fun! Ga los! :D maar wel weer terugkomen hè ;)
(K) Noot :) -
03 Maart 2006 - 12:45
Lenie & Irma & Janet & Laurent & Wendy:
Wij zijn jaloerrrrrs! Het sneeuwt hier. Maar dit brengt een zonnetje.
Knuffels Lenie & Irma -
03 Maart 2006 - 12:46
Lenie & Irma & Janet & Laurent & Wendy:
Wij zijn jaloerrrrrs! Het sneeuwt hier. Maar dit brengt een zonnetje.
Knuffels Lenie & Irma -
03 Maart 2006 - 15:14
Robert:
Gheghe... Goeie sjite! Oh en Wouter: Dombo's? Dombo de vliegende olifant? Word je nu al zo oud? :P
Vette sjit men. Doe zo doorgaan enzo :)! -
03 Maart 2006 - 16:08
Tessa...:
hey sjoerd,gelukkig heb j t echt naar j zin daar.leuke foto's...k wil ook daar heen...waarschijnlijk gaat dat ook gabeuren in juli naar thailand...
have fun;)
dikke kus&knuffel -
03 Maart 2006 - 16:19
Nanda:
WOW die foto's zijn super!! -
03 Maart 2006 - 18:30
Milou (buurmeis):
Hey Guus en Sjoerd..Guus wat heb jij ineens weinig haar!Maar ik wens jullie beiden veel plezier en geniet er van! Ik lees in elk geval met jullie mee. Doeggh! -
04 Maart 2006 - 18:53
Milou:
Geweldig!!
Heel leuk om te lezen wat jullie uitvreten, Foto's zijn te gek! -
05 Maart 2006 - 14:06
Oma Feld:
Leuk dat ik jullie foto's en verslag gezien en gelezen heb. (oma goes computer) Wens jullie nog een hele fijne tijd! Tot de volgende keer.
Groetjes, oma!!!! -
05 Maart 2006 - 14:09
Doris En Stef:
Het is omdat we die twee kleine meisjes hebben, anders zouden we accuut een reis naar Thailand boeken.
Iris: "ik heb bij Dory gelogeerd. Samen met Nikki."
groetjes, Stef, Doris, Iris en Nikki -
O ja ook vet mooie schoenen op foto 0105 Sjoerdje. Hahahahahhahahahahahahhaha -
06 Maart 2006 - 11:40
Petra:
He Guus,
Klinkt echt super. Wordt jaloers als ik het lees, zou zo weer terug gaan. Mocht je nog tijd over hebben in Thailand, ga dan nog even naar het Somnuk Elephant Camp, vlakbij Nam Tok. Dat is pas dombo`s rijden.
Ben zelf trouwens nog even blijven hangen bij DA. Maar wel voor maar 3 dagen in de week. Er zijn trouwens wel tussenpersonen en accountmanagers die je missen.... toch leuk om te weten toch?
He jongens geniet ervan.
Liefs Petra -
06 Maart 2006 - 16:14
Sensi:
Wow! Het is echt mooi daar men! Ik wil ook!
:) -
06 Maart 2006 - 17:57
Wout:
hahahahaha!!!! sjoerd op een schakelbrommer! dat wou ik wel es zien! -
06 Maart 2006 - 20:49
Bas:
Niet verkeerd heren ik zie dat jullie de smaak te pakken hebben prbeer voor die limit te gaan, maar dat komt wel geoed denk.
Greetz -
06 Maart 2006 - 21:11
Emiel:
hej guzie n kompaan~!
Super dat avontuuurtje van je! jep zou ook wel wille ruilen :) heel veel plazzier nog
greetz ut zweden Emiel -
07 Maart 2006 - 10:41
Coppes:
Ziet er goed uit kerels. Worden jullie al een beetje high van al dat cultuur snuiven? Valt er daar trouwens nog wat te kaarten? Gr mark -
07 Maart 2006 - 10:41
Coppes:
08 Maart 2006 - 14:34
Henk:
Hallo Guus... Ik mis je al heel erg hier in Groningen bij die twee mutsen... Wanneer kom je weer schoonmaken? Veel plezier nog daarrrr -
09 Maart 2006 - 11:52
Harry En Fransje:
geweldig!!!!!!!
groeten uit woldendorp -
10 Maart 2006 - 23:26
Matiet/Hannie/Snaar/Rut/Ceder/Kooz:
Hey Suurd & Guus,
we zijn nu met z'n allen in Nijmegen! Matiet en Ceder's verjaardag aan 't vieren! We proeven hier een beetje van de Thailand-sfeer!!!
Coole foto's...mooie teksten!!!
Binnenkort meer PICA's??????????
Hee Suurd! Have fun!! Hou de site in de gaten!
Greetz, Snaar
Hey! Super leuk die verhalen!
groetjes Hanneke!!
en van Cederi en Rut!!!
en Kooz en Matiet ofcourse!! -
12 Maart 2006 - 11:15
D. & D.:
Had de foto's nog niet eens gezien!!
Zwaar relaxed!
De bling-bling van de bulla (budda) spreek d. wel aan!
Groeten,
D. & d. -
13 Maart 2006 - 16:48
Tjalling En Eveline:
he sjoerd.... alles gaat wel goed zo te lezen. Pas je wel op voor giftige slangen en spinnen. veel plezier daaro in verweggistan. P.S. als je toevallig een slang tegen komt kan je dan het velletje voor me meenenen, kan ik er mooie schoenen van maken. groetjes....