Klaar voor Vertrek! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van sjoerd/guus nijland/van ham - WaarBenJij.nu Klaar voor Vertrek! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van sjoerd/guus nijland/van ham - WaarBenJij.nu

Klaar voor Vertrek!

Blijf op de hoogte en volg sjoerd/guus

15 Februari 2006 | Nederland, Groningen

Beste Allemaal,

Nogmaals welkom op onze weblog. Het komende half jaar kunnen jullie hier al onze reisverhalen lezen, en de foto's bekijken.
Op het moment zijn we de laatste puntjes op de i aan het zetten.

Aankomende woensdag gaat het dan toch echt gebeuren! Het heeft er niet altijd op geleken dat onze dromen verwezenlijkt gingen worden, maar nu dan toch.

We laten snel wat van ons horen als we in de bush bush zitten!

Groeten,

Sjoerd & Guus

• 15 Februari 2006 - 14:29

Linda:

Lieve mannen, ik wens jullie heeeeeeeeeeeeel veel plezier!!!

• 17 Februari 2006 - 09:32

Moeders G:

een hele goede reis en behouden vaart. We hopen snel wat van jullie te horen. Heel veel plezier!

• 17 Februari 2006 - 16:03

Maureen:

Passen jullie wel een beetje op elkaar daar in de bush bush?! Heel veel plezier en ga maximaal! Knuffel aan jullie beiden!

• 21 Februari 2006 - 21:19

Theo En Mieke:

Hey Boys,
    Eindelijk de site gevonden. De rugzak is gepakt vanavond en morgen gaan jullie los. Een hele goede tijd met elkaar en veel plezier. Ook namens alle familie, vrienden en vele anderen. We horen van jullie

• 22 Februari 2006 - 18:31

Mariet:

hey Sjoerd, geniet van je supermooie reis en ben zoooo benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen!
    heel veel plezier, liefs

• 22 Februari 2006 - 20:36

Eva:

Hey Sjoerdje, had je nog even aan de telefoon voordat je weg ging. Volgens mij was jij een beetje zenuwachtig :) Weet zeker dat je het leuk gaat hebben. Dikke kus van Eva de gekste

• 22 Februari 2006 - 21:23

Mieke En Theo:

Blij je nog even te hebben gesproken vlak voor het inchecken in Londen. Eerste stukje over de plas goed verlopen en nu de grote sprong to the other side.

• 22 Februari 2006 - 22:54

Maureen:

Lieve sjoerd, Je vliegt nu waarschijnlijk hoog in de wolken! Hopelijk kun je wat slapen. Ik denk aan je!(misschien wel teveel;-)) Veel plezier en ik zeg gewoon tot morgen, haha! dikke kus

• 23 Februari 2006 - 20:59

Sjefendory:

Hoi mannen,

Hoe was de eerste nacht in de tropen? Even zout als jullie je hadden voorgesteld? Of was het vooral zwoelzweten? Ik ga er tenminste vanuit dat jullie geen verkoudheid oplopen van de airco's; dat zou immers wat al te gek zijn voor jullie zuur verdiende budgetjes.
    Geniet van Bangkok en laat het bij kijken. Veel plezier en tot meels.
    Groet, S&D.

• 24 Februari 2006 - 08:01

Maureen:

je krijgt de groetjes van jaws... liefiej

• 24 Februari 2006 - 23:15

Theo:

Ha die boys. Peter lochtenberg heeft een neef wonen in Bangkok. Als jullie dat handig vinden danmoet je Peter even mailen. Enne... die 350 vieuwers worden nu wel erg nieusgierig.

sjoerd/guus

HEY DAAR, WELKOM OP ONZE WEBLOG! HIER KUN JE HET KOMENDE HALFJAAR ONZE TRIP VOLGEN. WE GAAN IN 180 DAGEN DE WERELD ROND, LET WEL: RECHTSOM! HIERONDER VOLGT ONS VLIEGSCHEMA: 22-02, 17.00u: Amsterdam - Bangkok 05-04, 17.35u: Bangkok - Sydney 20-06, 11.40u: Sydney - Auckland 25-07, 07.05u: Auckland - Nadi 07-08, 23.20u: Nadi - Los Angeles 14-08, 16.40u: Los Angeles - Amsterdam Aankomst 15 augustus 15.00u Amsterdam. Dit staat vast. Verder nog niets, dus houdt de site in de gaten!